+31 (0)180 554555 sales@tef.eu

Frank van Leeuwen aan de slag bij TEF

/
22sep2020

Frank van Leeuwen aan de slag bij TEF

  • By Linda van den Berkt
  • 1 Tags
  • 0 Comments

Frank van Leeuwen

1 september jl. is Frank van Leeuwen, voorheen werkzaam bij Honeywell, begonnen als Sales Manager Benelux bij TEF. Frank is in de 18 jaar dat hij in de branddetectiemarkt rondloopt een bekend gezicht geworden voor velen, altijd in voor een praatje, oprecht geïnteresseerd in wat klanten bezighoudt en op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Frank vertelt dat dit laatste zeker ook van invloed is geweest op zijn overstap naar TEF: “Buiten het feit dat ik persoonlijk na 18 jaar toe was aan een nieuwe uitdaging, merkte ik dat de markt aan het veranderen is. Ik ben iemand die graag vooroploopt en echt een bijdrage levert aan ontwikkelingen en processen”.

 

Dicht bij de klant staan

 

“Dan heb ik het niet alleen over productinnovaties, maar ook over dicht bij de klant staan en echt een meerwaarde bieden. Ik denk graag mee met klanten over grote projecten, wat mij betreft is het altijd ‘samen uit, samen thuis’. Je werkt als leverancier toch samen met de installateur om succesvol te zijn. Ik vind het ook heel leuk om groei bij de installateur te zien, dat hebben we dan toch mooi samen voor elkaar gekregen!”

 

Vooruitlopen op marktontwikkelingen

 

Hoe ziet de branddetectiemarkt er volgens Frank uit op dit moment? “Je ziet dat er steeds meer fabrikanten bijkomen. Klanten staan ook steeds vaker open om andere producten te proberen, innovatievere producten, gebruiksvriendelijker. En service wordt steeds belangrijker, aangezien de vraag naar technische ondersteuning en inbedrijfstellen alleen maar groter wordt. Daarnaast hebben we natuurlijk te maken met een recessie. Ik denk dat we nog maar aan het begin staan van een periode waarin ook de prijs van groot belang zal zijn.”

 

Hoe past TEF in dat plaatje? “Wat je ziet bij TEF is dat er korte lijnen zijn. Communiceren gaat makkelijk, maar ook worden marktbehoeften snel omgezet in concrete acties. De vraag om gebruiksgemak is bijvoorbeeld meteen opgepakt en daar is de remote access tool uit voortgekomen. Daarmee loopt TEF echt vooruit op de marktontwikkeling van digitalisering en het internet of things, dat is toch de toekomst. Ik geloof in het totaalplaatje wat TEF biedt. Het past perfect bij de huidige marktontwikkelingen: Innovatieve, gebruiksvriendelijke en gekeurde producten met een van de laagste prijsniveaus op dit moment.

 

Totaalpakket met passende oplossingen

 

Frank pakt als verkoopspecialist branddetectie graag de enorme kansen. Samen met de installateur zoekt hij altijd naar de beste oplossingen, afhankelijk van het project. Bij TEF ziet hij die kansen liggen. “Ik ben ervan overtuigd dat de producten van TEF het totaalpakket van elke klant compleet maken.”

 

Bent u geïnteresseerd in wat Frank u te vertellen heeft? Mail naar sales@tefbrandbeveiliging.nl voor een afspraak of bel hem op 0180-554555.

CATEGORIES Nieuws

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *