+31 (0)180 554555 sales@tef.eu

Nieuwe medewerker

/
17nov2016

Nieuwe medewerker

  • By Linda van den Berkt
  • 0 Tags
  • 0 Comments

Een aantal klanten hebben hem al tot volle tevredenheid in actie mogen meemaken, onze nieuwe system engineer-productmanager Rogier de Smit. Rogier heeft al meer dan 8 jaar ervaring in de brandveiligheid en kent de klappen van de technische zweep. Rogier past goed bij TEF omdat ook hij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft en nooit een technische uitdaging uit de weg gaat.

 

Maar wat vindt Rogier eigenlijk van zijn nieuwe baan?

“Het is onder andere mijn taak om techneuten die met producten van TEF werken bij te staan in hun dagelijkse werk. Ik merk dat het gewaardeerd wordt als er snel een antwoord op een vraag komt of als je meedenkt om een oplossing te bedenken voor een probleem. Door één bepaald systeem tot in de kleinste details te beheersen kan ik mijn klanten zo goed mogelijk van dienst zijn, en dat vind ik leuk.”

 

Naast klanten te woord staan heeft Rogier regelmatig overleg met de fabriek in Portugal. “Om de kwaliteit van onze producten hoog te houden lever ik input vanuit de praktijk. De R&D afdeling daar neemt veel van onze suggesties over bij het doorontwikkelen van producten, het bedenken van nieuwe producten en bij updates. Daarnaast zitten we zelf ook niet stil als het gaat om nieuwe diensten. www.mijnbrandcentralelive.nl is een mooi voorbeeld daarvan. Het is mooi aan de wieg te staan van dergelijke ontwikkelingen.”

 

linkedin-icon-logo-vector-400x400

CATEGORIES Nieuws

COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *