Testimonials

/

Lees op deze pagina de verhalen van onze klanten:

 • Overal gaat wel eens wat mis, ook bij ons, Protectiepartners. Uit eigen ervaring weet ik nu dat onze leverancier TEF binnen tweeënhalf uur een gloednieuwe netwerkbrandmeldcentrale voor ons op locatie weet te organiseren, wanneer dat nodig is.  Toen dat namelijk een keer gebeurde, hadden wij vrijwel direct de installatie weer functioneel. Dat is wel een geruststellend idee!
  Jeffry Beereboom, Protectiepartners
 • Wij werken alleen met leveranciers waar we van op aan kunnen. Bij TEF worden we altijd goed, snel en op een persoonlijke manier geholpen. Ze besteden niet alleen aandacht aan offertes en orders, maar ook daarna staan ze voor je klaar. Verder hebben we de opleiding op locatie bij het ingebruikstellen als erg praktisch en efficiënt ervaren.
  Roy Rientjes, Perfect Brandpreventie
 • Wat prettig is aan TEF is dat ze niet vragen “hoeveel we denken dit jaar te gaan omzetten”, maar zich juist afvragen wat zij als leverancier kunnen betekenen om bij te dragen aan ons succes. Samen met TEF komen we regelmatig tot ideeën om projecten aantrekkelijker te maken voor onze klanten. Ze weten echt waar ze het over hebben en dat zorgt voor een heel prettige samenwerking waar je letterlijk wat aan overhoudt. Zowel goed voor TEF als ook zeker voor Ned Fire & Security.
  Dave Gotjé, Ned Fire & Security B.V.
 • Bij TEF kun je altijd rekenen op een positieve insteek bij storingen of problemen. Daarmee bedoel ik dat er altijd eerst naar een oplossing gezocht wordt in plaats van alleen naar de oorzaak of een schuldige. Eigenlijk bel ik altijd “mijn” contactpersoon. Deze 1:1 ondersteuning vind ik heel prettig en we lossen altijd alles samen goed op! De trainingen van TEF waren bij ons op de projecten. Deze manier van trainen is persoonlijk en werkt heel goed.
  Folke de Lange, Inbedrijfsteller Brand bij PBT Beveiliging & Telecom B.V.
 • Bij TEF weten ze wat service en klantgerichtheid is: als klant krijg je altijd snel antwoord op al je vragen en ook achteraf wordt er geïnformeerd of alles naar tevredenheid was. Daarnaast wordt altijd echt meegedacht met onze projecten. Dat soort betrokkenheid vind ik erg belangrijk in een relatie met een leverancier.
  Ronald Biersma, JBtech Beveiliging B.V.