Installatiedeskundige BMI

/

Binnen 3 dagen heeft u voldoende kennis van de geldende normen en regelgeving om een installatie-ontwerp correct om te kunnen zetten naar een correct gemonteerde brandmeldinstallatie. Na de opleiding bent u klaar voor het landelijk examen van Certoplan.

Voor wie?
Medewerkers van ‘Erkende installatiebedrijven’ die betrokken zijn bij het aanleggen van gecertificeerde brandmeldinstallaties.

Wat leert u?

  • De grondbeginselen van brand, branduitbraak en rookverspreiding;
  • De componenten van een brandmeldsysteem herkennen en toepassen;
  • Alles wat u moet weten over normering op het gebied van installeren van brandmeldinstallaties (NEN2535);
  • De eisen aan het installeren van een brandmeldinstallatie.

Kosten
Vanaf € 495,= (bij > 9 personen p.p.) bij inschrijving meerdere deelnemers (zie inschrijfformulier). Prijzen zijn inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch op onze locatie (excl. BTW en examengeld).

Duur
3 dagen

Examen en/of certificaat
De opleiding kan worden afgesloten met het examen “Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties”. Let op: U dient zich zelf aan te melden voor dit examen bij Certoplan, zie www.certoplan.nl. De kosten voor dit examen betaalt u direct aan Certoplan.

Groepsgrootte
Minimaal 4 personen en maximaal 15 personen.

Data en locatie
Diverse momenten en locaties, afhankelijk van uw wensen.  Natuurlijk kunnen we deze opleiding vanaf 4 personen ook intern bij u of uw klant aanbieden. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inschrijven
Klik hier voor het aanmeldformulier.