+31 (0)180 554555 sales@tef.eu

Buddy Ouwerkerk nieuw bij TEF

/
05apr2024

Buddy Ouwerkerk nieuw bij TEF

  • By Linda van den Berkt
  • 0 Tags
  • 0 Comments

Als je vanaf nu een aanvraag doet bij TEF of kennis wil maken met TEF is de kans groot dat je Buddy Ouwerkerk aan de lijn krijgt. Deze maand is hij gestart als Commercieel Manager en in die functie is hij verantwoordelijk voor een groot deel van het klantcontact. Buddy komt uit de high securitybranche waar hij verantwoordelijk was voor de verkoop van elektromechanisch hang- en sluitwerk aan o.a. het Rijksvastgoedbedrijf, zorginstellingen, system integrators en commerciële partijen. “Ik zocht een nieuwe uitdaging waarin ik mijn ervaring binnen de beveiligingsbranche kon blijven toepassen maar ook andere paden zou kunnen bewandelen met nieuwe kansen. Ik denk dat de producten en werkwijze van TEF daar perfect bij passen. Mijn manier van werken sluit aan bij wat ik zie bij TEF: communiceren gaat makkelijk, korte lijnen, fijn contact met klanten en net even dat stapje extra zetten en realistisch zijn in wat je kunt bieden. Samen met je klant naar oplossingen zoeken om een project succesvol te laten zijn.”

 

De dienstverlening en producten van TEF sluiten volgens Buddy goed aan op de huidige marktontwikkelingen. “Je ziet dat installateurs niet zitten te wachten op moeilijke constructies met abonnementen en opties, maar vooral behoefte hebben aan goede en complete producten die eenvoudig te bedienen zijn. Uiteraard is het prijsniveau ook van belang en daar kan TEF ook op inspelen.”

 

Buddy maakt graag een praatje met je volgende week op onze stand op het FireSafety & Security Event in Den Bosch en is daarnaast te bereiken via sales@tef.eu of 06-82436600.

CATEGORIES Nieuws

COMMENTS