+31 (0)180 554555 sales@tef.eu

Stalbrand preventie protocol

/

De afgelopen acht jaar zijn er bijna 1,3 miljoen dieren om het leven gekomen door stalbrand. Een stalbrand veroorzaakt enorm dierenleed en heeft ingrijpende gevolgen voor veehouders. De Onderzoeksraad voor Veiligheid concludeert in een rapport over dit onderwerp dat er door een gebrek aan wet- en regelgeving te weinig aandacht is voor brandveiligheid in stallen.

Om stalbranden te voorkomen biedt TEF met het Stalbrand Preventie Protocol een laagdrempelige oplossing voor veehouders om hun dieren en stallen te beschermen tegen brand.

De TEF aspiratie brandmeldcentrale voorziet in de behoefte van veehouders en de maatschappij om stalbranden te voorkomen. Deze techniek is uitermate geschikt voor stalomgevingen en vraagt niet om een enorme investering.

Waarom kiezen voor het TEF Stalbrand Preventie Protocol?

  • Snel alarm Door middel van continue aanzuiging van lucht worden in een zeer vroeg stadium rookdeeltjes gedetecteerd
  • Speciaal voor vervuilde ruimtes De aangezogen lucht wordt door een uniek filter gescheiden van stof en vocht, waardoor vervuiling van het systeem en vals alarm niet voorkomt.
  • Lage investering De kosten voor het installeren en onderhouden van een aspiratie brandmeldcentrale zijn relatief laag. Vraag hier een offerte aan voor uw project.
  • Weinig onderhoud Het aspiratie brandmeldsysteem is zeer eenvoudig te onderhouden.

Lees hier meer over onze aspiratie brandmeldcentrale.